"Venäläistä nykykulttuuria ja miniopas Moskovaan"



Pages

ROSSOLNIK-KEITTO

13/10/2014

Opiskellessani Pietarissa söin silloin tällöin Rossolnik-keittoa. Päätin kokeilla kokata tätä ruokaa ja internetin keittokirjoista löytyikin monen monta reseptiä. Tämä resepti on nimen omaan pietarilainen resepti, joka on Moskvitskan kynsissä hieman muuntautunut. Keitto on melko ruokaisia ohran ansioista ja sopii hyvin lounaaksi. Kaali sopii myös keittoon hyvin!    


     
   
























12 dl kasvislientä
1 dl
 ohrasuurimoita (esikypsennettyjä)
4 kpl perunaa
2 kpl
 porkkanaa
1 kpl
 punasipuli
1-2 kpl kevätsipulin vartta
2 kpl
 laakerinlehteä
2 kpl suolakurkkua
mustapippuria

1 dl suolakurkun lientä

Ohjeet 
 1. Kiehauta vesi ja lisää kuoritut ja  suikaloidut perunat, porkkanat ja sipuli.

 2. Lisää laakerinlehdet, liemikuutio, pippurit, esikeitetty ohra sekä silputtu kevätsipuli.

 3. Keitä kypsäksi ja lisää suolakurkun palaset ja halutessasi suolakurkun liemi.

 4. Tarkista maku ja tarjoile smetanan ja tillisilpun kera.








                                                        Valokuvat / photographies © Moskvitska

Post a Comment