"Venäläistä nykykulttuuria ja miniopas Moskovaan"



Pages

PAULITAS ON MOSKVITSKAN TEKIJÄN UUSI BLOGI!

25/04/2016

Tervetuloa tutustumaan uuteen blogiini www.paulitas.net! Koska Moskova on pian jäämässä taakse ja tykkään niin kovin leipoa, kirjoittaa, kuvata, visualisoida ja luoda uusia sivustoja niin miksikäs ei tekisi samalla uutta blogia. Paulitas on moderni vegaanisiin leivonnaisiin erikoistunut blogi. Sivusto on niin suomeksi kuin ranskaksi. Koska Ranska on Venäjän lisäksi toinen suuri rakkauteni, niin mitäpä blogi olisi ilman pientä ranskalaista kulttuuritietoutta. ;) Leipä ja leivonnaiset ovat ranskalaisille koko elämä ja jokaisen nurkan (meinasin kirjoittaa vaanii :D) takana on leipomo. Pullantuoksuisilla kaduilla olenkin viettänyt paljon aikaa ja mikä olisikaan parempi tapa kertoa ranskalaisesta kulttuurista kuin leivonnaisten kautta. Ja kyllä blogiin tulee myös yhtälailla suomalaisia herkkuja.  Moskvitska kuitenkin jatkaa olemassaoloaan ja teen tänne vielä heinäkuuhun asti postauksia.

Nyt blogissa: simaa ja vappumunkkeja!

Jihaa! Jee! Pian uusi elämä ja nyt jo uusi blogi :D


2 Comments so far

  1. Hei, ihana juttu, pääseen treenailemaan ruosteessa olevaa ranskaani :P
    Onnea uuteen alkuun!
    Moskova-blogiasi on ollut todella kiva seurata.

    ReplyDelete
  2. Kiitoksia paljon! :) Suomalaiset ja ranskalaiset tekstini uudessa blogissa ovat muuten aika erilaisia keskenään. Huh, olen jo nyt huomannut, että kahdelle eri kansalaisuudelle ei voi kirjoittaa pullareseptiä läheskään samalla metodilla. Tai mitään muutakaan. Tämä jos mikä opettaa minua ajattelemaan kuin ranskalainen. :D

    Lämmittää aina mieltä kuulla joltakin, että Moskvitskaa on kiva seurata. Kiitoksia paljon muuten kommenteistasi! Ne ovat aina niin positiivisia :)

    ReplyDelete