"Venäläistä nykykulttuuria ja miniopas Moskovaan"



Pages

BOSTON: MERENELÄVIÄ JA MOSKOVAN PARASTA OLUTTA

17/05/2016

Käyn aina pienen porukan kanssa joskus Boston-nimisessä ravintolassa. Olemmekin leikkimielisesti nimenneet itsemme Boston-girlseiksi :D Boston on yksi Moskovan suosituimmista ravintoloista ja internetsivuilla ravintola tituleeraakin itseään Moskovan parhaaksi mereneläviä tarjoavaksi ravintolaksi. 

Moskovahan ei sijaitse aivan merren vieressä. Joten epäilykseni herää. Voiko tästä kaupungista saada hyvää meriruokaa? Kyllä voi ja ihan kohtuu hintaa myös! Merenelävät tulevat Moskovaan Venäjältä ja myös muista maista ilmeisesti. Ok, Venäjä on tosi iso maa, joten pitkän matkan ravut kyllä matkustavat. Vaikka suosinkin kasvisruokaa ja lähellä tuotettua, niin silloin tällöin on kiva herkutella merenelävillä. Bostonissa on myös todella maukas kalavalikoima.

Drinkkilista ja Bostonin oma tekemä olut ovat aivan huippuja. Olut tulee suuressa kahden litran pullossa, joten se kannattanee tilata koko porukalla. Drinkit ovat todella kekseliäitä ja myös perinteiset klassikot löytyvät listasta.

Bostonin sisustus on melko skandinaavinen tai siis sellainen tyylikäs, mikä nyt voisi olla missä päin maailmaa tahansa. Hintataso on hieman keskihintoja kalliimpaa, mutta kuulemma sopivan hintainen muihin mereneläviä tarjoileviin ravintoloihin. Ei nyt finedining hintojen tasoa kuiteskaan. Bostoniin mennessä kannattaa tehdä hyvissä ajoin pöytävaraus, sillä viikonloppuisin paikka on tupaten täynnä.





Nämä taitavatkin olla blogini ensimmäiset kännykkäkuvat. Vaikka valokuvaajana minun silmiäni kirvelee kännykkäkuvista puutuva kuvan dynamiikka, niin antaa nyt mennä näin. Mielummin menen ravintolaan kännykkäni kanssa, kuin kannan painavaa kameralaukkua. ;) 

Tästä pääsee Bostonin englanninkielisille sivuille. 



Post a Comment