Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa
vuosi kuin sillä iänikuisella mantralla – terveellisillä
elämäntavoilla.
Uzbekistanilaisiin jälkiruokiin
tutustuessani huokasin kerta toisen jälkeen – rasvaa, sokeria,
taas sokeria. Kunnes pysähdyin, ehkä tämä! Näitä reseptejä löytyy uzbekistanilaisen ruokablogista täältä.
Blogisti kertoo kuinka
uzbekistanilaiset ajattelevat haplaman olevan erinomainen terveysruoka. Ja onhan pähkinät ja hunaja tunnetusti hyviä terveysruokia. Hän suositteleekin nautittavaksi kaksi palleroa päivässä. Nämä terveyspallerot ovat kuin luonnon omia karamellejä! Pallerot eivät ole ehkä kaikista esteettisemmästä päästä, mutta maku ennenkaikkea. Aijajajai että on hyviä!
"Syö kaksi palleroa päivässä, jos haluat pysyä kauniina ja voimakkaana."
Ainekset (12-15 palleroa)
200 g saksanpähkinöitä
4-5 rkl hunajaa
200 g rusinoita
kookoshiutaleita
Ohjeet
1. Murskaa saksanpähkinät. Rusinoitakin voi myös siinä samalla murskata.
2. Sekoita pähkinät, hunaja ja rusinat kulhossa sekaisin.
Post a Comment